76% firem během posledních 3 let utrpělo ztrátu dat jako následek kybernetického útoku.


Vítejte v úvodním článku našeho blogu, kde jsme postupně uveřejnili e-knihu „NIS2 jednoduše“, kterou si celou můžete celou stáhnout zde.

Provedeme vás jednoduchým způsobem zlepšením kybernetické bezpečnosti a aplikací směrnice NIS2. Tento průvodce je určen pro vedení středních a menších firem, na které se vztahuje směrnice NIS2 nebo kteří chtějí kybernetické bezpečnosti ve svých firmách věnovat větší pozornost.

Naším cílem je představit vám kybernetickou bezpečnost a NIS2 srozumitelně a poskytnout praktické tipy a rady, které můžete využít ve své firmě. Během čtení se dozvíte nejen o hrozbách, ale také o způsobech, jak se jim účinně bránit a jak snadno zabezpečit své systémy, data a celkově své podnikání.

E-kniha na blogu je rozdělena do tří částí a 12 blogů:

  1. část – 4 hlavní důvody, proč kybernetické bezpečnosti věnovat pozornost
  2. část – NIS2 ve zkratce a jak typicky vypadá její implementace
  3. část – 7 opatření, na které se zaměřit, když chcete ochránit svou společnost nebo spadáte pod NIS2 – nižší povinnosti

Tato kniha není kompletním průvodcem všeho, co je třeba udělat v oblasti kybernetické bezpečnosti nebo aplikace NIS2, ale to ani nebyl náš záměr. Účelem bylo představit hlavní a nezbytná témata zajištění kybernetické bezpečnosti v kontextu dnešních hrozeb.

Budeme rádi za vaši zpětnou vazbu a případné připomínky k naší e-knize.

Zároveň bychom také vám rádi nabídli 30ti minutovou konzultaci k NIS2 nebo obecně ke kyberbezpečnosti, a to zcela zdarma 🙂.

Tento článek je součástí e-knihy „NIS2 jednoduše“, kterou si celou můžete stáhnout zde.

K další kapitole: E-kniha „NIS2 jednoduše“ – Proč řešit kybernetickou bezpečnost vaší firmy? (2/12)

Konzultace k NIS2 zdarma

NIS2 konzultace ZDARMA

V rámci 30minutové konzultace zdarma probereme v NIS2 to, co vás zajímá a s čím potřebujete pomoct. Neutápějte se v něčem, s čím si nevíte rady a raději nás kontaktujte.